Het strijken van een Arrow overhemd

Het is denk ik het meest irritantste kleidingstuk om te strijken een overhemd, Maar die van Arrow zullen je verbazen, want het strijken gaat een stuk makkelijker. Er zijn verschillende manieren om een Arrow-overhemd te strijken en op te vouwen. In deze tekst tips om dit gemakkelijker te maken.

Het strijken van een Arrow overhemd 2 (002)

2 Manieren voor het strijken van een Arrow-overhemd

De meeste mensen zullen het overhemd liggen op een strijkplank strijken maar hangend is ook een mogelijkheid. tegenwoordig zijn er strijkijzers met een stoomgenerator waardoor er meer stoom word opgewekt om zo het mooie Arrow-overhemd beter kreukvrij te krijgen. Het maakt het strijken een stuk aangenamer omdat het sneller werkt. De Arrow-overhemden zijn vaak van kreukvrij materiaal.

Waar let je op bij het strijken van een Arrow-overhemd:

Als eerste let je op de informatie die je kunt vinden aan de binnenkant bij de Arrow-overhemden, hier staat alle informatie op die nodig is om het overhemd op de veiligste en beste manier te strijken zodat het een langere draagbaarheid heeft. Bij het strijken is dit af te lezen in stippen: 1 stip is 110 graden, licht warm, 2 stippen is 150 graden, redelijk warm en 3 stippen is 200 graden  en dit is de maximale warmte. Je strijkt altijd eerste de overhemden die op de laagste temperatuur gestreken moeten worden, en zo eindig je op de hoogste temperatuur, voor meer info zie:https://leukegeit.nl/strijken-tips/

Het strijken van een Arrow overhemd 1 (002)

Het strijken van het Arrow-overhemd zelf

Dit is wat iedereen op een andere manier zal doen, maar let altijd wel op knoopjes en applicaties want deze kunnen vaak niet tegen de hete strijkbout en dan kun je een Arrow- overhemd misschien wel weg moeten gooien. wanneer je kaar bent met strijken is het belangrijk om het overhemd op een nette manier op te bergen, dit kan hangend en liggen, maar let er bij liggend wel op dat alle overhemden op dezelfde manier opgevouwen dienen te worden, anders valt stapel om en kun je opnieuw strijken.

Plaats een reactie