Het ideale cadeau voor de feestdagen

In deze donkere maanden van het jaar worden de lootjes alweer uitgewisseld, de agenda’s weer gepakt om met de hele familie, vrienden of zelfs met collega’s cadeaus uit te wisselen. De dichtpiet is ook vaak weer van de partij, ook al is deze vaak enorm wisselend getalenteerd. Enfin, je bent ook zelf op zoek naar het ideale cadeau voor je leuke vriend, je oom, je irritante broertje of betweterige vader.

Festive Silk Case Velvet Cufflinks

Wat je weet over hem is dat hij een bijzondere hobby heeft of een bijzondere passie. Bijvoorbeeld motor rijden, badeenden of Engelse mode. Daarnaast weet je dat hij vaak pakken draagt en netjes voor de dag moet komen. Dan weet je het opeens, je geeft manchetknopen cadeau. Niet zomaar manchetknopen, maar bijzondere manchetknopen waarvan je het bestaan tot vijf minuten geleden nog niet wist. Manchetknopen met britse slippers bijvoorbeeld.

Drie redenen waarom manchetknopen wel een geschikt cadeau kunnen zijn:

  1. De man in casu draagt vaak een kostuum

Voor iedereen die vaak een kostuum draagt vanwege zijn baan als bijvoorbeeld bankier of advocaat, zijn manchetknopen die ideale accessoires om wat afwisseling in een outfit aan te brengen. Een kostuum is vaak maar een kostuum, een overhemd hoort daarbij vaak wit of blauw te zijn, dus blijven er weinig mogelijkheden over of een persoonlijke touch in de kleding te laten zien. Aangezien de schoenen en sokken toch wel heel laag bij de gronds zijn, zijn manchetknopen de eerste zichtbare elementen boven de tafel waarmee je subtiel je kan onderscheiden met je outfit.

manchetknopen

  1. Hij gaat trouwen of wordt getuige

Speciaal voor bruiloften zijn er speciale manchetknopen, van manchetknopen voor een getuige of allerlei liefdesmanchetknopen. Bij bruiloften wordt je geacht je extra goed te kleden, waarbij een kostuum vaak toch wel het minimale is. En daar wil je natuurlijk wel een leuke twist aan meegeven.

  1. Hij vindt manchetknopen gewoon leuk

Dat kan natuurlijk ook nog en daar is niks mis mee. Manchetknopen kunnen ook leuk zijn om gewoon te dragen.

Plaats een reactie