Deze kledingstukken moet elke man in zijn kledingkast hebben

Je bent het vaak gewend dat vrouwen een volle kledingkast hebben, maar sommige mannen kunnen er ook wat van! Het is goed om eens te weten welke kledingstukken je als man echt in je kast moet hebben. Wat dacht je van een nette heren polo? Fijn om je er eens in te verdiepen. Je wil namelijk geen stress hebben als je een mooie outfit samen moet stellen, daarom moet je ervoor zorgen dat je van alles wat in je kast hebt hangen wat je met elkaar kunt combineren. Wat zijn de basics daarvoor? Daar leggen wij je graag alles over uit dus lees het op je gemak door en kom er dan achter wat jij nog nodig hebt en dan kun jij gaan shoppen, wat eenvoudig online kan!

Laat je inspireren

Misschien spreekt het merk GENTILUOMO je wel aan, tijdloos, klassiek en modern! Iets wat je zeker in je kast moet hebben hangen is een (wit) overhemd. Dit kun je dan namelijk voor zakelijke gelegenheden dragen, maar het is ook casual. Je kunt in kwaliteit investeren en dat blijft dan ook veel langer mooi. Je hebt er dan ook veel langer plezier van en dat wil jij toch ook graag? Je zou je mouwen eens op kunnen rollen en het dan kunnen combineren met een ongewassen jeans. Verder kun je nog sportieve sneakers dragen en dan krijg je meer een nonchalante casual chic look. Als het wat formeler moet zijn, dan kun je kiezen voor een overhemd dat je onder een pak draagt.

Meer zakelijk?

Als het wat zakelijker moet zijn, dan kun jij het beste een zakelijk colbert kiezen. Je ontkomt er helaas niet altijd aan dat je toch wat zakelijke afspraken hebt waarbij je een nette uitstraling moet hebben. Zorg er daarom voor dat je sowieso een degelijk colbert in de kast hebt hangen. Dit kan dan het beste donkerblauw of zwart zijn. Kies je dan een casual look, dan is dat wat sportiever dan een jasje van een pak. Je zou het dan kunnen dragen op een basic wit T-shirt en dat zorgt dan voor een wat meer stoere look. Wat ook zeker niet mag ontbreken zijn de polo’s, of een effen T-shirt. Je moet hierbij wel goed kijken naar de juiste maat en pasvorm die bij je bouw hoort. Je wil het namelijk altijd kunnen dragen en daar zorg je nu voor. 

Plaats een reactie